Horse Dialogue Centre

In  'Over mij' kun je lezen dat er in mijn visie, als het om leidinggeven en -nemen gaat, heel erg weinig verschil zit tussen goed omgaan met medewerkers en goed omgaan met paarden. En juist door de combinatie van Eigenweg en het Horse Dialogue Centre ben ik de beste versie van mezelf.

Mijn visie op leidinggeven: het is heel simpel

Ervoor zorgen dat je paard (of team) doet wat er gedaan moet worden is een kwestie van respect, vertrouwen, besluitvaardigheid, duidelijke communicatie en congruent gedrag. Met vragen stellen, willen leren en een open mind hebben is het plaatje compleet.

Heb je zelf een paard en herken je dit:

  • Is je paard bang / onzeker en weet je niet meer hoe je hem kan helpen?
  • Ben je dagelijks eigenlijk een beetje bang voor je paard? Niet de hele tijd hoor! Maar wel altijd bij een dagelijks terugkerend ritueel ...
  • Laat je een bepaald klusje liever aan een ander over?

- heb je al van alles geprobeerd en niets werkte (echt)?
- wil je je weer veilig en op je gemak bij je paard voelen in plaats van het dagelijkse gedoe of de gevaarlijke situaties?
- ben je bereid om zelf iets anders te doen dan je tot nu toe deed om je paard te helpen?

Neem dan contact op met het Horse Dialogue Centre. Ik ben opgeleid en gespecialiseerd in het gedrag van paarden en het coachen van mensen. Ik help en ondersteun je totdat je weer met wederzijds vertrouwen en zorgeloss met elkaar omgaat. 

Je kunt het Horse Dialogue Centre bereiken via
info@horsedialoguecentre.nl of 06 29 45 00 39
En volg ons op Facebook !

Connecting horses & people